Om GYM Vetlanda

Vi på GYM Vetlanda består av fyra stolta ägare med fokus på att erbjuda dig som kund ett varmt bemötande, fräsch och allsidig träningsutrustning och en passverksamhet i toppklass.

Om oss på GYM Vetlanda

Ägarna

GYM Vetlanda AB ägs av Ebba Håkansson, Robin Bernström, Paul Håkansson och Fredrik Bernström. Nedan följer personlig information om oss alla.

 

Ebba, 24 år

Ebba har fram tills nu varit elevassistent sen 2 år tillbaka.
Gick handels- och administrationsprogrammet på gymnasiet.
Ebba kommer se till att våra kunder får bästa service i och med att hon blir den som kommer vara på gymmet dagtid. Hon kommer finnas i receptionen, driva butiken, sköta fika- och matutbudet och allt annat som hör till gymmets dagliga verksamhet.

 

Robin, 23 år

Robin gick fordonsprogrammet på gymnasiet och har sedan 2,5 år tillbaka arbetat på Skobes som plåtslagare.
Robin har ett stort intresse för träning och har tränat styrketräning en stor del av sitt liv. Att få starta upp ett eget gym har länge varit en stor dröm! Robin kommer ni kunna se mycket av i receptionen och ute i gymmet.

Niclas och Robin blir huvudansvariga för all träningsverksamhet.

 

Paul, 57 år

Jag kommer kombinera mitt arbete på gymmet med att driva mina andra företag. Jag är sedan över 20 år egen företagare inom el- och teleområdet som konsult, författare och utbildare.
Min huvudsakliga uppgift på GYM Vetlanda AB är att vara ett stöd i de olika beslut och åtgärder som ständigt behövs för att utveckla verksamheten. Dessutom se till att du och vår personal har de allra bästa förutsättningarna för att trivas.

Dessutom kanske jag skulle ta och utmana oss "gamlingar" i stan som tyvärr, som jag, lagt av att träna kroppen och nu blivit alldeles för otränade. Hänger ni på :-)?
Jag kommer behöva både Smålands ryggklinik, instruktörer och kostförändring för att komma i form igen.

Fredrik, 42 år

Senast uppdaterad: